- #1
jgvanloo
New member
Mijn keuken is enkelsteens gebouwd, waardoor vochtig en koud. Omdat de keuken vrij klein is ben ik opzoek naar een compromis tussen isolatie en ruimte. M.a.w:
- welk materiaal heeft, in dunne vorm, de maximaal isolerende werking
- op welke manier kan ik die het beste aanbrengen?
Wat ik bv niet begrijp is dat de meeste isolatie-materialen 60 cm breed is, terwijl een regelwerk doorgaans met tussenruimten van 30 cm wordt aangebracht. Moeten alle matten dan gehalveerd worden??
Alvast bedankt!
Groet
Guus
- welk materiaal heeft, in dunne vorm, de maximaal isolerende werking
- op welke manier kan ik die het beste aanbrengen?
Wat ik bv niet begrijp is dat de meeste isolatie-materialen 60 cm breed is, terwijl een regelwerk doorgaans met tussenruimten van 30 cm wordt aangebracht. Moeten alle matten dan gehalveerd worden??
Alvast bedankt!
Groet
Guus